top of page

Nieuwtjes

Neem een kijkje op onze Facebookpagina of Instagrampagina voor kliekjes of een woordje uitleg bij onze activiteiten.

  • Facebook
  • Instagram
1000023233.jpg

Begin oktober werden Wonterwijs en De Kerselaar door Sport Vlaanderen en VLAS uitgekozen als proefkonijnen voor hun nieuwe project.

De kinderen van de derde graad kregen een presentatie voorgeschoteld waar ze kennis maakten met de geschiedenis en de verschillende aspecten van het boogschieten. Deze mochten ze dan ook uittesten in de praktijk: een individuele VR-sessie en op het grasveld in de hoogte schieten. We kwamen opnieuw in de krant!

>> KRANTENARTIKEL <<

Boogschieten

De kleuters van De Kerselaar gingen op stap naar Beernem. Daar konden de kinderen ravotten te Bulskampveld. Ze ontdekten verschillende vruchten, blaadjes en zochten dieren. De kinderen sloten de dag af op de speeltuin.

369647d9-317b-45fe-8a7f-28f1ed2b5669.jpg

Bosdag

Tijdens de septembermaand gaan we traditiegetrouw met onze school strappen. Een groot stuk van onze parking werd voor deze dag speciaal afgezet. De kleutertjes konden op deze manier veilig strappen. Daarnaast genoten de kleinsten van de school van een parcours op de speelplaats.

De lagere school kon genieten van hun wieltjes op de Ardense Jagersstraat. Ook deze werd afgezet voor de veiligheid.

Een plezierige dag voor klein en groot!

256eeff9-73e7-4ef4-a18b-0c5c56b9b741.jfif

Strapdag

Nieuwe website

Wij heten jullie van harte welkom op onze nieuwe website. Op deze pagina zullen jullie de belangrijkste nieuwtjes terugvinden over De Kerselaar. Bij vragen, kunnen jullie steeds contact met ons opnemen via de "teampagina". Veel surfplezier!

bottom of page